Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.04.2013 18:34 - Разпространиха секретни документи за Станимир Флоров
Автор: kuklovodi Категория: Политика   
Прочетен: 4085 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 17.04.2013 18:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Разпространиха секретни документи за Станимир Флоров

Електронните пощи на медиите тази нощ бяха затрупани с файлове, пълни със секретни материали и СРС-та, свързани с настоящия шеф на ГДБОП Станимир Флоров.

"Изпращам Ви това писмо поради реалната тревога и убеденост, че предстоящите на 12 май т.г. парламентарни избори ще бъдат брутално фалшифицирани, пише в писмото си анонимният подател (бивш служител на службите) и пита: кой всъщност е МВР-шеф сега - Петя Първанова или групировката Бойко Борисов - Цветан Цветанов в лицето на Станимир Флоров - действащ шеф на ГДБОП."

В обръщението си до медиите подателят доста разпалено коментира, че МВР през последните 4 г. е превърнато в престъпна групировка, действаща срещу българския народ и че всъщност неин ръководител все още е „печално известният на всички Цветан Цветанов.

Сред изпратените над 25 файла с документи с гриф „Строго секретно" пише, че е предложено да бъде открито оперативно дело „Араби" през октомври 1999 г.

Във връзка с разпратените до медиите материали

Софийска градска прокуратура образува в сряда, 17 април, проверка за разгласяване на документи със секретно съдържание, т.е. не дали това за Флоров и колегите му е вярно, а кой е разпространил информацията от секретните папки.

Според документите, в делото"Араби" трява да бъдат разследвани настоящият шеф на ГДБОП Станимир Флоров, тогавашният шеф на полицията във Видин Васил Василев и Пламен Йоцов, служител на НСБОП, заради това, че са покровителствали палестинец-наркотрафикант.

До връзката между Флоров и Василев се стига по време на работата по ППО „Мавър", в рамките на която е наблюдаван началникът на видинската полиция. Тогава били разплетени близките му контакти с Флоров.

Според секретната информация, дошла чрез анонимни мейли, двамата са работили в една стая по делото „Опицвет",  а

сегашният шеф на антимафиотите срещу 20 хиляди германски марки имал ангажимента  да предупреждава „обектите" при заплаха за тях.

Акцията „Опицвет" бе в средата на декември 1997 г. Тогава служители на Национална служба "Борба с организираната престъпност" (НСБОП) разбиха нелегален цех за производство на наркотици в софийското село Опицвет.

В лабораторията бяха открити 330 кг готов амфетамин-база и 666 кг бензилметилкетон (БМК) - вещество, предназначено за производство на наркотици на стойност около 30 милиона лв.

В предложението за откриване на ГДОП (Групово дело за оперативна проверка) „Араби" пише, че Василев, Флоров и Йоцов имат контакти с наркотрафиканти араби, като пример за това е връзката им с арабин от палестински произход. Той пък имал магазин за авточасти на столичния булевард „Христо Ботев", където се продавали наркотици.

В секретния документ пише още, че арабинът е засичан да посещава Ресторант „Парадайс" на улица „Позитано", където също се продавала дрога.

Флоров и Йоцов пък го от своя страна ползвали арабина за информатор.

Двамата полицаи често ходили със служебна кола до магазина и ресторанта. Според източника Флоров и Йоцов покровителствали лица, участващи в наркотрафик и канали за контрабанда за прехвърляне на стоки зад граница, за което използвали услугите на Васил Василев.
 

Ето и писмото на служителя на МВР:

„КОЙ Е МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ В МОМЕНТ?

Петя Първанова или групировката Бойко Борисов – Цветан Цветанов в лицето на Станимир Славейков Флоров – действащ шеф на ГД"БОП".

Кой в 11.27 часа на 09.05 2012 г. се обади на Цветан Цветанов и го нарече „Цецко"?

Кой е „Арабин 1" и кой е „Високия"? А дали не са едно и също лице?

Дългогодишен служител съм на службите, охраняващи националната сигурност на България и борещи се с организираната престъпност. Изпращам Ви това писмо поради реалната тревога и убеденост, че предстоящите на 12 май тази година парламентарни избори, ще бъдат брутално фалшифицирани. И това ще бъде извършено от определеното по конституция да брани правата и интересите на гражданите и сигурността на България Министерство на вътрешните работи. Министерство, чийто министър в така нареченото служебно правителство за пред хората е Петя Първанова. В действителност, ръководител на тази превърната през последните четири години в престъпна групировка, действаща срещу интересите на българския народ институция, е печално известният на всички Цветан Цветанов.

Цветанов контролира бившата си подчинена Първанова чрез директора на ГД"БОП" Станимир Флоров. Всичко това става с благословията на бившия министър-председател Бойко Методиев Борисов.

Борисов, Цветанов и Флоров от дълги години са съучастници в мащабна престъпна дейност, изразяваща се в покровителстване на трафик и търговия с наркотици и контрабандни канали. Тъй като първите двама в момента не са в изпълнителната власт, а липсва и парламент, който да манипулират, основната тежест за постигане на целта, а именно – запазване на престъпната власт, лежи на плещите на последният мохикан Флоров.

Естествено в това писмо няма да посоча името си, тъй като с приложенията към него ще извърша престъпление съгласно законите на Република България, понеже предоставям документи с гриф „строго секретно" .

Но предпочитам да извърша престъпление, вместо българите да останат в заблуда за мутро-ченгетата, които са ги ограбвали през последните четири години и се готвят за нови четири години на грабеж и диктатура. Освен това, ако разкрия самоличността си, моят, а и на семейството ми живот е обречен.

Кой е лицето Станимир Славейков Флоров ?

Мислите си, че това е човекът който познавате като директор на ГД"БОП". Да, той действително е директор на ГД"БОП". В представите Ви, той е човекът, говорещ убедително за това как МВР под ръководството на Цветанов и с неговата самоотвержена дейност са разгромили организираната престъпност.

Всъщност Станимир Славейков Флоров от 1991г., тоест 22 години е член на тази организирана престъпност, като се е издигнал до нейните върхове. В прилаганите от мен към това писмо материали се съдържат 2 преписки ведно със СРС-тата към тях. Дори от обикновения им прочит, без да бъдат подлагани на анализ става ясно за всички, че Станимир Славейков Флоров дълги години е бил разработван, затова че в качеството си на МВР служител на различни нива е покровителствал контрабандни канали, трафик и търговия с наркотици и е осъществил всички възможни форми на корупция.

Приключвам това писмо и ви оставям да четете за подвизите на „бореца" против организираната престъпност Станимир Славейков Флоров. Човекът, който ще фалшифицира изборите на 12 май в полза на групировката, към която принадлежи.

Човекът, който още през 2002 г. си е обадил на телефон 087 469 491(понастоящем с нарастване броя на мобилните оператори – 0887 469 491) и се е обърнал към този, който е вдигнал с „Цецко". Какво са си говорили ще прочетете в приложените файлове.

Понеже не съм политически ангажиран , не адресирам това писмо до друг освен до вас медиите.

PS Секретните документи са в прикачените файлове и следващите майли."

 




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kuklovodi
Категория: Политика
Прочетен: 298296
Постинги: 63
Коментари: 0
Гласове: 57
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031